Seiko Astron horloge SSH019J1

Seiko Astron horloge SSH019J1
€ 2.000,00 *

Prijzen incl. btw

Niet meer op voorraad Mail ons voor meer informatie.

  • 020126341
  Seiko introduceert het nieuwe 5X GPS Solar kaliber. 's Werelds meest...meer
Productinformatie "Seiko Astron horloge SSH019J1"

 

Seiko introduceert het nieuwe 5X GPS Solar kaliber. 's Werelds meest geavanceerde GPS Solar kaliber ooit. De nieuwe Astron GPS Solar is sneller, nog gemakkelijker te bedienen en biedt een betere ontvangstmogelijkheid. Het energieverbruik is bovendien geoptimaliseerd.

Het Seiko 5X53 kaliber is het prestigieuze analoge GPS Solar DualTime kaliber. Dit horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone, en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge tot 2x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 5X53 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd.

De slimme Perpetual Calendar functie zorgt ervoor dat het horloge tot het jaar 2100 altijd de juiste datum aangeeft. Het horloge beschikt over een in-flight mode, de zomertijd kan automatisch worden aangepast en er kan een tweede tijd worden ingesteld. De tweede tijd wordt weergegeven in een 12h venster met een aparte AM/PM indicator. Met de TimeTransfer functie kan door middel van een eenvoudige handeling de weergave van de twee tijden worden gewisseld.

De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.

Soort horloge: Duo timer
Gewicht horloge: 152 gr
Kaliber: 5X53
Waterdichtheid: Tot 100 meter
Modelnummer: SSH019J1
Geslacht: Heren
Hoofd Kleur: Zilverkleurig
Type Uurwerk: GPS Solar
Materiaal kast: Staal
Diameter kast: 41.4 mm
Hoogte Kast: 13.5 mm
Type Glas: Saffier Glas
Kleur Band: Zilverkleurig
Breedte Band: 18 mm
Sluiting: Vouwsluiting
Functies: GPS, Perpetual Calender Functie, Power Safe, Tweede Tijdzone, Worldtimer, Zaratsu Polishing
Garantie: 2 Jaar
Verdere links naar "Seiko Astron horloge SSH019J1"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Seiko Astron horloge SSH019J1"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken