Betalen

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:
- iDeal
- Creditcard
- Paypal

Juwelierkremer.nl heeft betalingspartner Pay.nl gemachtigd om betalingen af te handelen. Pay.nl hanteert de modernste beveligings- en versleutelgereedschappen, waardoor je beschermd bent tegen online fraude. Bij de overboeking wordt de naam Pay.nl en Juwelierkremer.nl vermeld.

iDeal
iDeal is de meest gebruikte en veiligste manier voor betalingen in Nederland. Als je met internetbankieren een rekening hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kun je direct gebruik maken van iDeal. Hiervoor hoef je je niet aan te melden.

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal betalen wilt. Vervolgens zal je doorgeleid worden naar je eigen bank, waar de betalingsopdracht klaar staat. De specifieke beveligingsmethoden van jouw eigen bank worden gehanteerd. Het bedrag wordt meteen van jouw rekening afgeschreven. Na betaling keer je terug naar Leukklokkie.nl. Wij hebben de bevestiging van betaling ontvangen en zullen de bestelde producten gereed maken voor verzending.

Creditcard
Er kan veilig betaald worden met Visa of Mastercard via ons betalingsplatform. Wanneer je ervoor kiest om te betalen met jouw creditcard, dienen de volgende gegevens ingevoerd te worden:

- Creditcardnummer
- Vervaldatum (maand/jaartal)
- CVC-code (verificatiecode)
- Kaarthouder naam

Wanneer deze gegevens ingevuld zijn, kan er op de knop ‘versturen’ geklikt worden. Vervolgens zal je een bevestiging zien van jouw bestelling op Juwelierkremeronline.nl én een mail ontvangen met de bevestiging van jouw bestelling. Op het moment van levering wordt jouw creditcard belast.

Alleen de bank heeft toegang tot jouw persoonlijke creditcardgegevens. Omnikassa controleert het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Van Omnikassa ontvangen wij een elektronisch bericht of de bestelling uitgevoerd kan worden. Wanneer dit het geval is ontvangen we jouw naam, adres, telefoonnummer en de bestelde artikelen automatisch. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld. 

Laatst bekeken