Seiko Astron Herenhorloge SSJ013J1

Seiko Astron Herenhorloge SSJ013J1
€ 2.100,00 *

Prijzen incl. btw

Niet meer op voorraad Mail ons voor meer informatie.

Kleur kast: Zilverkleurig
Bandbreedte: 14 mm
Schroefdeksel: Ja
Gewicht horloge: 102 gr
Kaliber: 3X62
Soort horloge: Analoog
Kastvorm: Rond
Waterdichtheid: 10 ATM / 100 meter (geschikt voor zwemmen – niet duiken)
Kleur wijzerplaat: Blauw
Lichtgevende wijzers: Ja
Luxe detail: Achterzijde kast is gemaakt van Titanium
Materiaal band: Titanium
Bandlengte: 22,5 cm
Materiaal Lunette: Titanium
Geslacht: Heren
Hoofd Kleur: Blauw, Zilverkleurig
Serie: Astron
Type Uurwerk: GPS Solar
Materiaal kast: Titanium
Diameter kast: 41,2 mm
Hoogte Kast: 12 mm
Type Glas: Saffier Glas
Kleur Band: Zilverkleurig
Sluiting: Vouwsluiting met drukker
Functies: Beschermende Coating, Datum, GPS, Perpetual Calender Functie, Power Safe
EAN: 4954628249876
Productnr.: 020136589
Bij Juwelier Kremer in Veendam kunt u terecht voor een schitterende collectie horloges van...meer
Productinformatie "Seiko Astron Herenhorloge SSJ013J1"

Bij Juwelier Kremer in Veendam kunt u terecht voor een schitterende collectie horloges van Seiko. In 2012 tilde Seiko de elektronische horlogerie naar een nieuw niveau met de Astron GPS Solar Series. Met horloges die verbinding maken met het Global Positioning System (GPS) en zich aanpassen aan elke tijdzone*. Waarbij alle benodigde energie wordt gegenereerd uit alleen licht. Het Seiko Astron GPS Solar-horloge heeft een nieuw, dynamisch en robuust ontwerp. *Bij eventuele wijzigingen in de regio / tijdzone / DST kan handmatige selectie vereist zijn. Het model wordt aangedreven door een nieuw GPS Solar-uurwerk, kaliber 3X62. Een kaliber dat door de verbeterde ontvangst van lichtenergie een grotere vrijheid in het ontwerp mogelijk maakte.

Dankzij het bijzondere, gefacetteerde design heeft het horloge een dynamische uitstraling. Zowel de dimensionale kast als de bezel zijn aan de bovenkant afgewerkt in een verfijnde 'hairline finishing', die fraai contrasteert met de ultraglad gepolijste zijkanten. De lijnen van de kast lopen naadloos over via de lugs naar de geïntegreerde horlogeband. De band is uitgevoerd in een scherpgesneden, strak design dat past bij de hoekige facetkast. De horloges krijgen hierdoor een verfijnde en welhaast futuristische uitstraling. De band loopt taps toe naar de sluiting, wat de harmonieuze en stijlvolle uitstraling nog meer versterkt. De titanium kast en band zijn afgewerkt met een krasbestendige, duurzame super-hard coating. Door het geringe gewicht van titanium en het lage zwaartepunt van de kast ligt het horloge zeer comfortabel op de pols.

De op de kleur van de bezel afgestemde indexen en wijzers zijn afgewerkt met Lumibrite om onder alle lichtomstandigheden een optimale aflezing mogelijk te maken. De blauwe wijzerplaat draagt een patroon dat verwijst naar de quartzkristallen die werden gebruikt om de stemvorkvormige quartzoscillatoren te maken voor 's werelds eerste Quartz polshorloge: de oorspronkelijke Quartz Astron uit 1969. De naam Astron, sindsdien geassocieerd met ongekende nauwkeurigheid, wordt sinds 2012 gedragen door de Astron GPS Solar Series.

Verdere links naar "Seiko Astron Herenhorloge SSJ013J1"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Seiko Astron Herenhorloge SSJ013J1"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken